Steun

Hoe kunt u ons steunen?

Er zijn verschillende zeer concrete mogelijkheden om ons te steunen:

Een schenking doen

U kunt ons project rechtstreeks steunen door een gift over te maken op de ING-rekening BE70 3634 1644 8625 van het Duve Institute. Gebruik de mededeling "Fond Sébastien d'Udekem".

Elke gift van 40 euro of meer is fiscaal aftrekbaar en u ontvangt hiervoor een fiscaal attest.

Deelnemen aan onze activiteiten

Volg en neem deel aan onze activiteiten, of het nu gaat om een wijnverkoop, een concert, een gesponsorde wandeling, een hockeytoernooi of andere. Door uzelf te verwennen, helpt u het onderzoek te financieren!

Word een actief lid van onze vereniging

Als je actief betrokken wilt zijn bij ons project, kom dan bij ons team! Wij zijn op zoek naar "fondsenwervende" leden die ideeën hebben om evenementen te organiseren die weer geld kunnen opleveren en/of die zich vrijwillig aanmelden om deze activiteiten uit te voeren! Neem contact met ons op (zie contactgegevens in de ad-hocsectie).

Praten over onze vereniging om je heen

Help ons de gemeenschap van vrienden van Les Avions de Sébastien's Airplanes uit te breiden door in uw omgeving over ons project te praten. Breng uw vrienden, collega's of uw werkgever op de hoogte, zodat ook zij ons kunnen steunen! Verspreid onze facebookpagina, onze website en onze activiteiten op sociale netwerken.